Without a friend, what good is life?

Hej på er :) Skolan idag var gryymt seg måste jag säga. Det kändes som om jag gick i skolan i säkert 100 timmar. Men den är äntligen över iallafall, och Pauline följde med mig hem en snabbis. Vi käkade bara lite och sånt, sen stack hon för att träffa hennes pojkvän. Så nu sitter man här själv igen, haha hatar detta vädret. Man har verkligen inte lust att göra något alls. Men så är det :) Ska sitta och nörda lite sims nu tills mamsen kommer hem. Har ändå inget annat att göra. Puss :)

This is the sound of freedom

Har inte skrivit något nu på ett tag, men har haft mycket plugg så har inte hunnit! Igår var jag på bio och såg "Hur många lingon finns det i världen?" Haha, måste säga att den var rätt rolig, men ganska tråkig samtidigt.. Menmen. Idag kom Pauline hit en stund, hon gick för några timmar sen. Mamsen kom hem nyss också, haha det låter precis som att jag har jättetråkigt liv.. Händer typ samma saker varje dag, hahaha! :) Men ja.. Ska plugga lite idag oxå, sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra resten av kvällen. Puss så länge.

Ursäkta för bilden, haha!

Goodnight

Haha, tränade faktiskt inte innan, jag var så sjukt trött. Har bara i princip käkat middag och kollat på tv ikväll. Är fortfarande trött, så nu ska jag faktiskt bege mig mot sängen. Kollade ni på big brother ikväll förresten? Roza åkte ut för er som inte visste det. Tyckte att det var helt rätt att hon gjorde det. Hon passade inte in för fem öre. Gulligt att se när hon och Nicky återförenades faktiskt, hihi. Saknar faktiskt kärleken lite, men som ni vet så är jag så sjukt petig när det gäller kärlek så det är inte så lätt att hitta någon som passar mig. Men vi kör på singellivet ett tag till tycker jag nog ;)  Puss

Gammal bild på mig och Kristoffer, haha!

Dags för att svettas lite!


Såja, nu har jag blivit en stor aning brunare, I like! Har ingenting att göra så tänkte spela sånt dansspel på Wii. Haha, som jag sagt innan är det faktiskt skitbra träning! :D Sen kör jag lite spinnig oxå och lyssnar på musik. Puss på er.

I'm back!

Hello babes. Är äntligen någerlunda frisk nu och därför bloggar jag igen! ;) Har stannat inne heeela helgen, skittråkigt men vad ska man göra liksom? :( Är på bättre humör idag, så nu ska jag iväg och sola lite tänkte jag. :) Puss på er

Har precis haft utvecklingssamtal. Det gic...

dsc01159 (MMS)

Har precis haft utvecklingssamtal. Det gick väl ganska bra tycker jag. Sitter på bussen hem nu och har skitont i halsen. Ska köpa halstabletter nu sen ska jag hem och äta tänkte jag, och naturligtvis plugga! Puss


Shoppat lite.. Idag igen!

Efter att vi fixat våra naglar så stack Pauline på utvecklingssamtal på skolan medans jag bad min mamma komma, så kolla vi på lite kläder osv. :) Jag köpte dessa två ringarna och skorna. Skorna har jag mest bara tillfälligt nu eftersom mina andra är sönder. Inte världens snyggaste skor, men dom funkar :)

Från Kappahl, vet inte vad dem kostade.

Från DinSko, 500 kr

En lite bättre bild på naglarna.

Och min lilla älskling som kom i posten idag, haha mobbas inte nu, men det är så sjukt roligt hihi!
 Puss på er!


Är i stan nu med pauline och har precis fi...

dsc01145 (MMS)

Är i stan nu med pauline och har precis fixat mina naglar. Snygga, ellerhur? :) ska stanna till halv 6 ungefär, sen är jag hemma igen. Puss


Hejsan hoppsan, tjenis penis, tjabba tjena!

Skrev ingenting igår, ledsen över det. Men hände inget speciellt faktiskt. :) Jag är hemkommen från skolan idag iallafall. Haha, vilket är strålande skönt. Är ledig både imorgon och på torsdag. Awesome. Har dock en del arbete som måste göras, okej.. en hel del  arbete faktiskt. Men det fixar jag! Ikväll sover kanske Pauline här, vi får se hur det blir. Om hon gör det så ska vi ha det supermysigt. Imorgon ska vi plugga vilket inte är lika mysigt, sen vid halv fyra imorgon ska jag fixa mina naglar. Jättelängesen jag gjorde det, så det ser jag fram emot. Att inte behöva tänka på hur dem ser ut hela tiden är jäkligt skönt faktiskt. Fast dem kan ju bli gula när man röker.. Hoppas på att dem inte blir det iallafall ;) Inte så snyggt då kanske. :)

Big Brother live äger rum just nu

Många undrar vad min päls kostade, trots att jag skrev det när jag precis hade köpt den. Men nu är det sista gången jag säger det. Pälsen kostade 1000 kronor.

Jag har utsett.. veckans blogg!



LOVISA LORENTZON blir veckans blogg! Stort grattis till henne :)
Varför jag valt lovisa till veckans blogg är framförallt för hennes härliga bilder! Dom är verkligen jättefina! Sen är hennes blogg väldigt varierande vilket inte gör det tråkig att läsa. Sen var det ju självklart jättemånga andra fina bloggar också, men tyvärr kan jag bara välja en.
Kolla in Lovisas blogg på..

Myskväll!

Eftersom min låtsaspappa, Roland fyller år idag (vilket jag glömt att säga) så ska vi mysa till det lite ikväll. Jag har slagit in lite presenter, mamma har varit och köpt thaimat och tårta. Sen ikväll blir det mys framför tven med glass, jordgubbar och hallon. Han kommer hem strax, så då ska vi käka. Puss, vi hörs senare. Avslöjar även vem som vunnit ikväll. :)



Duschen next


Hoppar in i duschen nu, puss så länge!

Angående min päls.

Anonym om Blev en liten shoppingrunda:
riktigt fin pälskrage! beställde du den? eller köpte du den i butik? :D bra blogg!

Sv: Jag köpte på Nilssons på kullagatan i Helsingborg. :)

I want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Hej på er! Söndag idag, vilket innebär att jag.. utser veckans blogg! Spännande va? ;) Haha, ni ska få reda på vem vinner en länkning senare. :) Jag kollar mest på hur varierad bloggen är. Om det bara är vad man gör om dagarna eller bilder på outfits, vad man köpt och såna saker. Även om det är mycket bilder eller inte. Ja, lite blandat kikar jag på :) Igår stack jag och Ina iväg till viken på fest. Det var jävligt segt i början, men efter att fler folk kom så blev det bättre iaf. Helt okej kväll om jag får säga det själv. Stack hem och käkade god nattamat, PIZZAA! Mums. Ina stack för en stund sen, jag ska in och duscha och plugga lite senare. Puss på er.
Bjuder på en bild på min och Ina från igår.

Ont i magen..

God.. middag på er! Vaknade typ vid 10 och käkade osv, sen stack min bror och min mamma. Min bror kommer senare igen :) Ska duscha, städa och fixa lite, sen kommer Ina senare :) Ikv drar vi ut. Trevligt. Vi hörs senare :) Puss


Förlååååt

har typ inte skrivit på hur länge som helst, eftersom jag varit sjuk. Sorry för det! Men idag gick jag faktiskt till skolan och det gick väl bra :) Sydde klart min väst i syslöjden också hehe. Ikväll kommer min bror hit och ska sova här under helgen. Skriver senare. Ps. Fortsätt att skriva in till "veckans blogg" om ni vill vinna ;)!

Någon undrade vart jag köpt min mobilväska och den är köpt i danmark på Vero Moda. :) Kram!

Sitter och käkar frukost nu med en enorm h...

dsc01035 (MMS)

Sitter och käkar frukost nu med en enorm huvudvärk. Stannar hemma idag. Skriver mer senare. Puss och kram


trötter..

Kollar bigbrother nu. Har inte gjort ett skit idag, förutom skolan och ätit. Har prov imorgon, orkar jag plugga ? Haha.. Nä. Kommer ju gå lyckat? (y) jag är skittrött, förlåt för uppisen idag. men ska sova nu snart. Puss

Jag säger bara att jag hatar NO

dsc01054 (MMS)

Jag säger bara att jag hatar NO


VILL DU BLI UTVALD TILL VECKANS BLOGG?


Kommentera isåfall detta inlägget med ditt namn och adressen till din blogg. Veckans blogg utser jag på Söndag.

Blev en liten shoppingrunda

Pauline ringde mig efter skolan, så vi gick en snabb runda istan. Fick med min min efterlängtade päls som jag letat efter och även lite underkläder. :) Min låtsaspappa kom hem från Dubai idag, jättefina bilder han hade tagit hehe. Ikväll ska jag ta en varm dusch och kolla igenom min NO lite. Puss på er

980kr ungefär. - Nilsson

Trosa - 59 kr
Bh - 99 kr
Gina Tricot

Faster = Superbra!

Kollade precis på filmen faster med mamma, en skitbra film för er som gillar thriller/action. Ska lägga mig nu, puss på er. Godnatt


Bjuder på denna, hahaha!

We like to sleep all day, and party all night

Tycker faktiskt att jag har varit sjukt duktig idag. Har skrivit en massa sidor, men det är ett antal kvar! Det fixar jag antingen idag eller imorgon. :) Ska strax ner och handla lite till kvällsmaten, sen ska jag kolla film med mamsen och ladda inför min första skoldag på tre veckor. Puss!


Söndag = plugg

Tänkte först och främst lägga ut lite bilder från igår, och vad jag köpte. :)

Två par örhängen från Gina Tricot

Mobilväska från Vero Moda

Köpenhamn

Köpenhamn

Mamma, haha!

Drinken jag fick hos Micke

Den brinnande drinken jag fick hos Andy

Det var allt. :) Hade verkligen jättetrevligt somsagt. Idag händer inte mer än att jag ska plugga som satan på min uppsats i Svenska, sen även plugga inför mitt NOprov som jag har på Tisdag. Möjligtvis sticker jag på bio ikväll men det vet jag inte riktigt ännu. Puss så länge

Sitter på tåget påväg hem nu. Har ungefär ...

dsc01026 (MMS)

Sitter på tåget påväg hem nu. Har ungefär en timme kvar innan vi är hemma. Har lite bilder som jag lägger upp imorgon, för jag kommer aldrig orka ikväll. Har iallafall haft en jättetrevlig kväll. Godnatt!


Ni får stå ut med en mindre vacker bild nu...

dsc01015 (MMS)

Ni får stå ut med en mindre vacker bild nu. Haha. Det jag tänkte säga var att klockan är nu fem i 11 och vi ska strax bege oss mot köpenhamn för en mysig shoppingrunda med god mat. :) mina äldsta två bröder jobbar ju där så vi ska käka hos dem förmodligen. :) puss på er !


Tog en taxi hem, och kom precis innan för ...

dsc01002 (MMS)

Tog en taxi hem, och kom precis innan för dörren. Är helt slut. Jävligt rolig kväll måste jag säga. Har bara precis satt upp håret nu, ska klä av mig och tvätta av sminket sen decka rakt ner i sängen. Godnatt!


Sitter på wallmans nu, det är jättetrevlig...

dsc01000 (MMS)

Sitter på wallmans nu, det är jättetrevligt men snålt med mat tycker jag, haha är svinhungrig ju.. Kommer efterrätt strax. Puss


Taxin är påväg!


Kvällens outfit!
Byxor - Saint Tropez
Blus - Odd Molly
Väst - Strapatz

Drar nu när som, hoppas ni får en underbar kväll, för det kommer jag garanterat att ha! ;)

Hemma nu! ;)


Kände för att fylla datorn med ännu en flippbild. Har knappt en enda seriös bild.. Men så är det. Har ju varit på min mammas jobb nu under dagen och det har faktikst varit sjukt tråkigt. Satte ihop tre stolar och deckade i någon halvtimme, ganska skönt men min axel mådde inte lika bra efteråt, hehe. Följde även med mamma till tandläkaren, hon skulle kolla något, fan vet jag. Käkade mc på vägen tillbaka, stannade på jobbet ett tag till och nu är jag äntligen hemma! :D Ska se någon film eller ngt nu, sen börja fixa mig inför kvällen lite. Ser verkligen fram emot den här kvällen. Girls Night hihi. Puss på er.

Sitter på bussen påväg HEM från maxi. Haha...

Sitter på bussen påväg HEM från maxi. Haha, mår vi kom dit så hann jag bara precis byta om sen blev vi hemskickade eftersom det var strömavbrott. Perfekt på en fredag ellerhur? ;-) ska köpa frulle nu sen blev drar jag till min mammas jobb. Det är så tråkigt att vara hemma själv. Vi hörs senare. Puss!


Min första tävling!


Roligt va?! Tävlingen startar på måndag nästa vecka och avslutas på söndagen. Allt du behöver göra för att vinna är att kommentera inlägget som jag lägger ut på måndag, med ditt namn och namnet på din blogg. Du ska också förklara varför just du vill vinna! Lycka till!

Detta följde med hem i påsarna



Odd Molly blus från Spirit Stores.

Min första foundation på minst ett år! (Kan vara kul att sminka sig lite när man ska ut)

Och sist men inte minst..
Make-up remover, Nivea.
Refreshing Wash Gel, Nivea. (Mycket bättre än att trätta ansiktet med tvål.)


Ja, det blev en snabb runda faktikst. Kollade lite, käkade osv. Ska ut och käka imorgonkväll tillsammans med min mamma och hennes bästa kompis. Även hennes dotter Nathalie, min barndomsvän! :) Kommer bli supertrevligt! Ska strax hoppa in i duschen och "tagga" inför morgondagens arbete. Sista dagen, känns underbart.

Fick en försenad födelsedagspresent

Fick detta söta armbandet av Jasmine idag, som en försenad födelsedagspresent. Hon får sin present imorgon :) Men visst var det fint?


På mammas jobb!

Sitter just nu på min mammas jobb. Hon hämtade mig efter min praktik eftersom det ösregnar verkligen ute. Jag somnade igår igen efter att jag kom hem, haha ovanligt va ? ;) Men jag ber så sjukt mkt om ursäkt för att jag inte har kunnat skriva så mycket dessa senaste dagarna. Men jag har verkligen varit helt slut aaalla dagarna. Ska till väla nu iallafall med mamma, men får se till att fixa mitt .. hår lite. Haha, det ser ut som fan efter ovädret. :) Äh, jag ska inte klaga. Puss på er, lovar att jag skriver ikväll :)


Jag tror jag dör


Såhär ser våra snygga maxi-outfits ut.. Host!

Japp, skrev aldrig igår. Vill ni veta varför? Jag somnade så fort jag kom hem. Maxi är lika jobbigt som att praoa på haket, haha! Men tiderna är dock värre. 8 - 16. Snälla.. ? haha, jag tror jag dör! :( Andra arbetsdagen idag då. Gick som igår, fast jobbar inte längre på skönhet & hälsa avdelningen, eftersom det inte funka så bra enligt vår handledare? Haha, hon sa inte ens vad vi gjorde för fel! Bitch! ;) Jobbar med en asgrym kille nu, Kristoffer. Skitcool är han! Träffade just Sebastian och Simon typ 10 minuter. Haha, riktigt längesen! :( Kollar på halv åtta hos mig nu, snart kommer Jasmine hit och ska sova här eftersom det underlättar för henne inför imorgon när vi ska jobba. Hon måste byta en massa bussar och kludda annars. Så är det. Min mamma tjatar på mig att jag ska städa mitt rum, men jag orkar inte. Och det behövs typ inte ens städas. Haha, jag har inget mer vettigt att säga. Puss

Lång dag!

Hej mina sötnosar. Vaknade upp halv 1 idag ungefär för jag och Paulina skulle sticka till Filborna Arena och checka vad dom hade för åldersgräns på deras gym. Och det var 16, som jag anade hela tiden.. Är i full fart och letar efter något med 15årsgräns nu, så om det är någon utav er som vet något ställe där man bara behöver vara 15 år, kommentera gärna detta inlägget då! Jag och Pauline fick plötsligt ingenting för oss, så vi klädde på oss och stack ut. Spelade även in några sjuka videos med vår tröga humor till 110%! ;) Sen stack vi hit igen och var här ett tag, sen åkte hon hem och jag kollade på film och sådär. Sen käkade jag, och nu sitter jag här, hehe. Jag har blivit helt galen i filmer nu förtiden, laddar ner flera stycken åt gången, ser allihop och laddar snabbt ner nya igen. Och så håller det på. Så nu ska jag faktiskt se ännu en film. :) Vet inte vilken ännu. Bara att välja! Kommentera gärna också om nu vet någon grym film som är värd att se, jag gillar allt! Förutom skräckisar.. hihi. Puss

Bild från när vi var ute innan idag. Phuu.. Kallt!

Film och godis nu med min lilla snutta. :)...

dsc00900 (MMS)

Film och godis nu med min lilla snutta. :) awesome!


Sitter på balkongen och njuter av solen sa...

dsc00882 (MMS)

Sitter på balkongen och njuter av solen samt snuttar lite på min favoritcider. Pauline kanske sover här ikväll :d skitnice. Annars vet jag inte vad som händer. Puss


Ligger i sängen och typ dör. Vaknade inte ...

dsc00878 (MMS)

Ligger i sängen och typ dör. Vaknade inte förens halv tre idag, ganska sent hehe. Men ska iallafall hoppa in i duschen nu :) så får vi se vad som händer ikväll. Puss


I don't have a lover, brother.

Ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag har blivit bokstavligt kass på att uppdatera här på bloggen. Men denna dagen har varit lite som en bergochdalbana. Har bråkat med mamma ett antal gånger, har fällt en massa tårar osv, men trots allt så slutade kvällen bra. Har varit lite på menshumör idag faktiskt, trots att det är helt fel vecka för det. Menmen. Alla har sina dagar ;) Som ni vet så älskaaar jag att sjunga, och på min nya mobil så är det så sjukt bra ljud att spela in på. Så jag sitter och trixar lite nu med musik. Hihi, det är ju min lilla hobby, även om jag inte brukar dela med mig av den. Är så oehört blyg när det gäller att prata inför folk eller liknade och speciellt i detta fallet att sjunga. Haha, något att öva på.. Kanske! :) Kollade på let's dance ikväll som vanligt. Nu är dem ju bara 4 kvar. Själv så hejar jag på Frank, tycker han är så jäkla skön. Figge med, sen Tina.. Ja, alla är faktikst jätteduktiga! :)

Såhär ser jag ut just nu, det blir ingen p...

dsc00845 (MMS)

Såhär ser jag ut just nu, det blir ingen praktik idag eftersom jag har så fruktansvärt ont i hela kroppen. Det blir ju så efter att man går oavbrutet i 5 och en halv timmar. Jag ska vila mig lite nu iaf. Puss


PEACE, jag loggar ut.


Är helt slutkörd som vanligt, jag deckar nu. Sista dagen imorgon, go go go! Jag fixar detta, puss

Hej bloggen. Mobilbloggar just nu eftersom...

dsc00867 (MMS)

Hej bloggen. Mobilbloggar just nu eftersom jag inte har någon ork alls till att sträcka mig till datorn.. Jag är kanske lite lat hehe, men min praktik är inte den mest bekväma somsagt. :( kom nästan precis hem, och strax kommer väl min mor med hihi. Jag ska nog sätta på en bra film snart, känner att jag behöver slappa denna veckan alltså! Puss på er så hörs vi senare :)


Utmattad.. Idag igen!

Att praktisera på haket dödar mig långsamt.. Det är inte en minut att sitta ner under, det är bara gå, gå & gå i 5 & en halv timme. Roligt? Nej, speciellt inte när man går på stengolv vilket gör att man får dubbelt så ont i både fötter och rygg. Blev en sen uppdatering idag, ledsen. Men direkt när jag kom hem så slumrade jag till tills mamma kom och berättade att jag skulle hämta ut mobilen jag beställde i söndags. Så det har jag gjort nu :) Är glad att jag har en fungersam telefon nu, haha, den förra var sönder nästan överallt. Men såna telefoner får det bli när man blir bestulen. :) Byggarna har lagt in lågon slags luftmaskin, det är ett tjockt plaströr som leder luft som går igenom halva lägenheten nu. Och det låter som fasen.. Kommer nog inte att kunna sova så gott ikv.. Men somsagt, öronproppar gör nog susen ;) Ska ta en lång dusch ikväll, käka lite och kolla på tv vilket jag alltid gör. :) Ha det så bra era små pinglor!

Översvämning

Hann aldrig berätta att jag vaknade klockan fyra imorse av att min mamma skrek, och när jag gick upp så såg jag att det var vatten överallt. Tur att min mamma gick upp för att gå på toaletten, annars hade hela lägenheten blivit förstörd. Som tur är så hann vattnet "bara" sprida sig i badrummet, hela hallen, köket och i matrummet. Dom ska även byta lite lister som blivit skadade i mitt rum. Men byggarna har varit här hemma hela dagen och när jag kom hem så såg det ut såhär. Dom har nu fått bort allt golv och det mesta av vattnet, men vi kommer att få leva med såna typ.. "fläktar" som ska torka ut golvet i en längre period. Säkert 3-4 månader, bara att sova med öronproppar, haha! Min mamma visade bilder på hur det såg ut när dom hade fått upp golvet, och hur DET SÅG UT! Gud.. men detta är då bilder som jag har tagit efteråt. Iallafall. Praktiken gick bra idag med, har redan börjat komma in i rytmen. Hade lite mer att göra idag oxå vilket var bra :) Kom precis hem nästan. Puss på er.

Såhär såg det då ut när jag kom hem och efter att dom rivt upp golven.




goodnight

nu somnar jag helt och hållet.. ser fram emot en lika jobbig arbetsdag imorgon, pheeww..

RSS 2.0